Un nou scandal între Voica şi Jurebie

Fostul primar din Săcelu Ion Voica, şi actualul primar Florin Jurebie nu mai contenesc cu cearta. Voica a declarat ieri că Jurebie împreună cu contabilul primăriei au agresta-o pe fosta secretară încât aceasta a ajuns la spital. Primarul Jurebie neagă şi spune că ştie că femeia este bolnavă pentru că a fost internată la Psihiatrie.

Consilierul local UNPR, Ion Voica îl acuză pe Jurebie că a strâns-o de gât pe fosta secretară a primăriei Săcelu, iar femeia a ajuns în spital la București.

„Acest individ nu caută altceva decât război cu mine. O execută pe doamna secretară. Au sărit să o strângă de gât, contabilul şi Jurebie. Această doamnă a ajuns la spital cu traume. A făcut din această primărie societatea Jurebie şi Buculea“, a declarat Voica. Fostul primar mai spune că secretara a informat despre această situaţie şi Prefectura şi Consiliul Judeţean, de unde a primit sfatul de a se retrage.

Actualul primar Florin Jurebie spune că nu este nimic adevărat. „Nu ştiu despre ce e vorba. Nu a existat nici un conflict. Starea conflictuală tot dumneaei a menţinut-o. Am înţeles că a primit un certificat medical pentru că a fost internată la Psihiatrie. Nu cred că un funcţionar poate rămâne dacă are probleme psihice“, a declarat Jurebie.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: