Un nou termen pentru gorjeanca judecată că a înșelat un italian cu aproape un milion de euro

Procesul în care o tânără din Gorj e judecată pentru înșelăciune față de un italian e departe de a se încheia. La primul termen din această toamnă, judecătorii de la Tribunalul Gorj au stabilit o nouă amânare în procesul în care Simona Mărgăian este acuzată că l-a înșelat pe italianul Francesco Thiella cu aproape un milion de euro. 

“Acordă termen la data de 22.09.2023 ora 12,00, pentru dezbaterea cauzei pe fond”, e sentința instanței de la termenul de miercuri.

În aprilie 2021, a început judecata în dosarul în care italianul Francesco Thiella acuza gorjeanca de înşelăciune în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave. Potrivit rechizitoriului, suma cu care a fost păcălit italianul se apropie de 800 de mii de euro.

„Folosindu-se de sentimentele de dragoste şi pasiune dezvoltate de partea civilă, cetăţeanul italian T.F.A, în vârstă de 71 de ani la debutul relaţiei, pe baza unor promisiuni ferme şi repetate de stabilire a unor relaţii permanente, specifice vieţii de cuplu, de întemeiere a unei familii, naştere a unor copii şi realizare a unor oportunităţi de afaceri, respectiv deschiderea unui salon de coafură mai întâi în Dubai şi, apoi, în Bucureşti, în mod repetat, prin comunicare nemijlocită şi prin mesaje online în reţeaua WhatsApp, a indus în eroare partea civilă, deposedând-o de suma totală de 780.000 de euro“, se arată în rechizitoriu.

Bărbatul, care avea 73 de ani, când a început relaţia cu tânăra din Gorj, care avea 32 de ani la acea vreme, a venit de mai multe ori în Gorj, să participe la proces şi a cerut să i se facă dreptate. A acuzat-o pe blonda din Scoarţa că l-a adus în sapă de lemn şi vrea să recupereze banii pierduţi.

Vizualizări: 2,823

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: