Un prestator al CE Oltenia face angajări

Unul dintre prestatorii de servicii pentru CE Oltenia face angajări în această perioadă. Este vorba de societatea MedservMin, care asigură asistența medicală pentru minerii și energeticienii din CE Oltenia, care caută să angajeze asistenți medicali generaliști.

Șase posturi de asistent medical generalist au fost scoase la concurs de societatea MedservMin. Este vorba de posturi pe perioadă determinată, dar cu posibilitate de permanentizare, spune conducerea unității. Cei interesați să ocupe unul dintre aceste posturi pot depune candidaturile, la sediul unității, până în data de 7 iulie, ora 15.00. Candidații vor susține interviul în data de 10 iulie. „Sunt posturi pe perioadă determinată, de patru luni. Angajările le facem pentru toate cabinetele. Noi nu avem angajări pe cabinete fixe. Angajările sunt pe unitate și sunt distribuiți în funcție de necesități și de comenzi. Există premise pentru ca aceste angajări pe care le facem acum să se permanetizeze și chiar să mai facem angajări, în funcție de solicitări”, a declarat Ion Rușeț, directorul interimar al MedservMin. 

Conform unor surse din cadrul CE Oltenia, se discută de posibilitatea trecerii la program de lucru de 7 zile în mai toate unitățile companiei energetice. În aceste condiții, și prestatorul de servicii medicale va trebui să-și refacă schema de personal și să pună la dispoziția beneficiarului personalul medical necesar.

Vizualizări: 3,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: