Un primar PSD vrea organizație UDMR la Gorj

Deși pare greu de crezut, un primar al Partidului Social Democrat vrea organizație UDMR la Gorj. Este vorba despre Ion Bârcă, primarul din Turburea, care în momentul de față consideră că asta este singura soluție ca Gorjul să primească ajutor financiar de la noul Guvern.

Ion Bârcă pare decis să părăsească PSD pentru a trece la UDMR. Primarul și-ar dori la Gorj și o organizație, dacă așa ar putea ajuta financiar județul Gorj. Primarul este gata să se sacrifice. ”Eu mă gândesc serios să trec la maghiari și chiar să fac la Gorj organizația UDMR. Fac asta ca să ajut județul Gorj, pentru că din câte văd eu, dacă ești în partidul acesta mic, o duci bine mereu, pentru că ei mereu fac cărțile. Deschid o filială a maghiarilor la Gorj și poate o ducem și noi bine ca alte județe”, a spus Ion Bârcă.

Primarul a rămas uimit să vadă că, deși UDMR a obținut un scor mic la alegerile parlamentare, a primit cele mai importante ministere. ”Nu înțeleg cum un partid cu 6% la alegeri primește cele mai importante ministere și face cărțile pentru noul Guvern, în timp ce PSD, care a obținut cel mai bun scor, nu poate să conducă. Ei trebuiau să stea acolo în pătrățelul lor și să-și vadă de treabă, dar nu e așa. Sunt pe val și așa au fost mereu. Cum am spus, cam ei fac regulile”, a concluzionat primarul din Turburea.

Vizualizări: 3,318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: