Gorj: Un primar de comună vrea să candideze la oraș

Primarul unei comune din Gorj vrea să candideze peste patru ani la oraș. Este vorba de Ion Bârcă, cel care vrea să-i ia locul lui Dumitru Leuștean la Novaci. Primarul din Turburea este supărat pe faptul că Guvernul a dat bani în această perioadă numai la primăriile PNL. Vizat este Dumitru Leuștean care, susține Ion Bârcă, se crede un mic dictator și negociază funcțiile la deconcentrate, în loc să se ocupe de orașul Novaci.

Primarul din Turburea este foc și pară pe edilul din Novaci. ”Toată lumea care vrea acum o funcție sau un post la deconcentrate trebuie să treacă prin ”laboratorul” lui Leuștean. Dacă vorbești cu cineva de la PNL, nu face nimic până nu îl întreabă pe Leuștean. A ajuns și Leuștean ăla, de la Novaci, un mic dictator, dar nu o să-l țină mult, că o să-și rupă gâtul. Mai nou, el negociază posturile de conducere la deconcentrate. A ajuns el să pună directori în loc să se ocupe de orașul acela de care și-a bătut și își bate joc. Pentru prefect să nu se gândească prea mult. Banța e cel mai tare. Oricum au numai oameni de valoare la partid”, a declarat primarul din Turburea.

Ion Bârcă spune că localitatea Turburea are tot ce-i trebuie și este decis ca peste 4 ani să candideze la Novaci, pentru că Leuștean nu merită să fie primar acolo. ”O să-mi cumpăr o căsuță la Novaci, îmi fac domiciliul acolo și o să candidez la alegeri pentru funcția de primar. O să-i demonstrez lui Leuștean că eu pot să fac treabă la Novaci așa cum am făcut la Turburea, iar el să se ocupe de negocieri și de ”laboratorul” lui de funcții. Îi garantez că va pierde primăria pe care nu o merită cu toți banii veniți de la Guvernul lui. Eu mă duc cu realizările de la Turburea și să vedem ce a făcut el la Novaci”, a mai spus Bîrcă.

Vizualizări: 5,343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: