PNL vrea să impună noul prefect de Gorj

Liberalii vor impune noul prefect în Gorj. Este dorința deja manifestată de PNL la București și sunt șanse mari ca actualul prefect Cosmin Pistol să fie înlocuit cu un liberal de anul viitor.

Liberalii încă nu au făcut o listă cu doritorii, însă vor fi nevoiți să negocieze funcția de prefect cu cei de la USR PLUS.

“Nu s-a stabilit. Noi, PNL, ne dorim funcția de prefect la nivelul județului Gorj. Eu cred că o vom și avea. Rămâne să se facă aceste negocieri la centru. Cred că partenerii de guvernare se vor înțelege și vizavi de funcțiile de deconcentrate și Prefectură”, a declarat primarul Liviu Cotojman, la Radio Infinit.

Actualul prefect Cosmin Pistol a fost impus de Partidul Mișcarea Populară. La fel, și unul dintre subprefecți. Pistol este, în această perioadă, în carantină la domiciliu după ce a fost confirmat cu SARS-Cov2. Atribuțiile sale au fost preluate de subprefectul Virgil Drăgușin.

Potrivit ultimelor discuții de la centru, PNL va avea 23 de prefecți în țară și 47 de subprefecți. USR va numi, în total, 16 prefecți și va da 28 de subprefecți.

Vizualizări: 3,350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: