Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un român a devenit milionar în euro, după un accident de muncă în Italia

Un muncitor român, care a suferit un accident de muncă în 2017, a fost despăgubit cu peste un milion de euro, în Italia, scrie publicaţia italiană Gazzetta di Modena.

Bărbatul avea 30 de ani când a căzut de la 10 metri înălţime, iar în urma impactului a rămas invalid pe viaţă, fiind imobilizat într-un scaun cu rotile. 

Acuzația adusă firmelor pentru care lucra bărbatul se referă la neglijenţă gravă cu încălcarea reglementărilor de prevenire a accidentelor. Managerii celor trei companii au ajuns la proces împreună cu tehnicianul de șantier responsabil.

Românul a primit deja banii, însă procesul penal este abia la început. Miercuri au continuat audierile la Curtea din Modena.

În timpul audierilor, au fost ascultaţi consultanții ambelor părți. Pe larg, a fost examinat modul în care s-a produs dinamica accidentului, care a dus la leziunea foarte gravă a muncitorului. Totodată, au fost analizate motivele care ar fi putut duce la căderea de la o înălțime de aproximativ zece metri.

Vizualizări: 5,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: