Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un român din Spania și-a ucis fiul de 8 ani

Șoc într-o comunitate din Spania, după ce un român și-a ucis fiul de doar 8 ani. Bărbatul a fost arestat, în timp ce soția și celălalt copil sunt la spitalul din El Ejido, în stare de șoc. Primarul  Francisco  Góngora a transmis familiei condoleanțe și s-a declarat șocat de tragicul incident.

Din primele informații, soția și celălalt copil nu erau în casă în momentul crimei. După ce şi-a ucis copilul, prin înjunghiere, bărbatul şi-a sunat soţia şi apoi s-a predat. Din păcate, echipajele de salvare trimise la faţa locului nu au mai reuşit să salveze viaţa lui Andrei.

Anchetatorii nu au stabilit încă motivul crimei, dar vecinii citaţi de presa locală sunt de părere că gestul bărbatului ar avea legătura cu gelozia lui față de soție.

Vizualizări: 12,427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: