Un şef din minerit a murit la serviciu

Viorel Pupăzan, șef de sector la cariera Tismana a CE Oltenia, a decedat luni, 20 februarie, în timp ce se afla la serviciu. Din primele informaţii, bărbatul a suferit un infarct. Administraţia CE Oltenia a anunţat printr-un comunicat că va sprijini familia îndurerată.

Inginerul Viorel Pupăzan, șeful sectorului Tismana II de la cariera Tismana a CE Oltenia, avea 49 de ani și o vechime în câmpul muncii de 24 de ani. Luni dimineață, în jurul orei 7, acesta s-a prăbuşit. La fața locului a ajuns ambulanța proprie a CE Oltenia, dar și două salvări solicitate prin intermediul serviciului de urgenta 112. După efectuarea manevrelor de resuscitare, s-a declarat decesul, cauza presupusă fiind producerea unui infarct miocardic.

Șeful carierei Tismana, Nicolae Cilibiu, a spus că nu se aștepta la o asemenea veste mai ales că înainte de producerea tragicului eveniment a avut o discuție cu Viorel Pupăzan și acesta era bine dispus. "Am schimbat câteva cuvinte, am glumit cu Viorel. Era bine, era ok. După, am aflat cu stupoare că… a murit, la scurt după raportul de azi dimineaţă. Păcat, era un bun organizator şi lucra în carieră de peste 20 de ani. Nu ştiu să fi avut probleme. Dumnezeu să-l odihnească!", a declarat Nicolae Cilibiu.

CE Oltenia a anunțat că va acorda familiei lui Viorel Pupăzan ajutorul de deces conform prevederilor Contractului Colectiv de Muncă aplicabil. "Conducerea și colectivul CE Oltenia transmit sincere condoleanţe familiei îndurerate și aduc un pios omagiu fostului nostru coleg", a fost mesajul administraţiei CE Oltenia.

Vizualizări: 4,146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: