Un șofer intrat pe contrasens a băgat mai mulți oameni în spital

Accidentul rutier care a avut loc duminică seara pe DN 66, în județul Gorj, s-a soldat cu șase persoane rănite ușor, plus un martor care a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică. 

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 64 de ani, din comuna Bâlteni, în timp ce conducea un autoturism din direcția Târgu Jiu către Rovinari, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism, care se deplasa regulamentar pe DN 66  din direcția Rovinari către Târgu Jiu, condus de un tânăr de 22 de ani, din orașul Rovinari", arată IPJ Gorj.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a ambilor conducători auto şi a altor patru persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 61 de ani, pasageri ai autoturismelor, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-le recoltate probe biologice de sânge.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare  corporală din culpă.

Vizualizări: 2,712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: