Un talentat jucător s-ar putea întoarce la Pandurii

Antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, speră să poată întări lotul cu patru-cinci jucători în această pauză competițională. “Avem o listă cu jucători, dar nu aș vrea să dau nume până când ei nu vor fi legitimați. Sunt patru-cinci jucători pe care aș vrea să îi aducem la echipă, unii care au mai fost la Târgu Jiu. Mai mult nu pot să vă spun”, a spus antrenorul la Radio Infinit.

Bogoi a confirmat, la întrebarea reporterului, că unul dintre jucătorii doriți este Gabriel Dodoi: “Cel mai important, la vârsta lor, este să joace, chiar dacă la un eșalon inferior. Dodoi este plecat de un an și a prins foarte puține meciuri. Este un jucător talentat, de perspectivă, dar care trebuie să aibă continuitate în joc, mai ales în meciuri oficiale”. Dodoi s-a transferat acum un an la CFR Cluj.

Antrenorul de la Pandurii ar vrea să aducă și un portar: “Am avut o discuție și pentru un portar, în momentul de față avem doi portari, ambii sub 21 de ani, ne bazăm foarte mult pe amândoi. Dacă vom reuși să aducem un portar bun, îl luăm”.

Cât privește plecările, deocamdată este o singură certitudine. Fotbalistul kosovar Cenaj Drilon şi-a anunţat pe pagina de socializare despărţirea de clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu. ”Drilon am înțeles că vrea să fie cât mai aproape de casă, și-a reziliat contractul de comun acord cu clubul, i s-a dat voie să plece”, a confirmat antrenorul.

Întrebat dacă sunt oferte din Liga I pentru Tudoran și Pîrvulescu, Bogoi a spus: “În momentul de față nu știu nimic concret. Știu că sunt sub observația a două echipe de Liga a 2-a, care se bat la promovare. Amândoi. Nu știu de Liga I. Oricum, nu există nicio ofertă concretă”.

Vizualizări: 1,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: