Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Golea a scăpat de revocare

Marin Golea nu a putut fi revocat de acționarii de la Pandurii din funcția de administrator special, pentru că ședința de luni nu a avut cvorum. Acționarul care a cerut revocarea este Complexul Energetic Oltenia, care a avut în decembrie conturile blocate de către clubul Pandurii.

Golea a spus că nu el a blocat conturile CE Oltenia. “Nu eu, Marin Golea, am blocat conturile. Dumnealor s-au complicat, au suspendat executarea, când au văzut că se lungesc termenele, au început cu presiunile. Au început juriștii să mă sune, directorii din Directorat, domnul Boza ultimul. I-am spus că nu pot eu să deblochez, că sunt niște proceduri”, a spus Golea la Radio Infinit. ”Complexul Energetic Oltenia stă pe un munte de bani. Nu am pus în pericol activitatea companiei”, a mai spus Golea.

Acționarii ar putea discuta despre revocarea lui Golea într-o ședință care va avea loc la sfârșitul lunii ianuarie.

Vizualizări: 1,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: