Brânzan: Aştept inaugurarea stadionului

Autoritățile locale dau ca sigură finalizarea stadionului din Târgu Jiu la vară, dar jucătorii de la Pandurii nu mai au răbdare. “Aştept inaugurarea stadionului pentru că sunt convins că ar atrage mult mai mulți suporteri alături de echipă”, a spus căpitanul Denis Brînzan, citat de site-ul clubului.

În ceea ce priveşte anul încheiat recent, Denis Brînzan a declarat că pentru el personal a fost un an bun, în ciuda accidentării suferite: „Pentru mine personal a fost un tur de campionat foarte bun. Am prins mai multă încredere în mine şi am acumulat experiență jucând meci de meci. Sunt mulțumit de ceea ce am făcut pentru echipă până în momentul de față. Pentru noul an ne propunem să acumulăm cât mai multe puncte și să ne clasăm cât mai sus. Cât despre mine, îmi propun să joc din ce în ce mai bine şi să contribui cât mai mult la realizările echipei”, a mai spus jucătorul.

Aproape mulțumit este și antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi: “Cred că puteam să avem în plus vreo zece puncte, dar în mare sunt mulţumit de evoluţia echipei. Jucăm pe un teren sintetic bun, am avut suporteri la fiecare meci, i-am simţit lângă noi şi în momentele dificile şi contează foarte mult pentru noi”.

Vizualizări: 640

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: