Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bogoi pregătește primele meciuri amicale

Antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, a spus că nu a fost stabilită încă o dată a reunirii echipei. O variantă luată în calcul este data de 14 ianuarie, dar este posibil ca jucătorii să fie convocați abia pe 21 ianuarie.

Bogoi spune că se bazează în mare pe lotul pe care l-a avut în tur. “Nu am fost anunţat până acum decât de o singură plecare, cea a lui Cenaj. Cât despre veniri, avem o listă cu jucători pe care am vrea să-i cooptăm. Vorbim despre jucători tineri, de perspectivă, nu altceva, dar să vedem”, a spus antrenorul, citat de site-ul clubului.

Pregătirea de iarnă va fi făcută la Târgu Jiu, nefiind bani pentru un cantonament în altă parte. “Mi-aş dori şase meciuri amicale şi am luat legătura cu câteva echipe. Din păcate, sunt foarte puţine echipe la nivelul Ligii a II-a în zona noastră şi ar trebui să ne deplasăm câte patru-cinci ore, cum am făcut şi în trecut, ceea ce nu este deloc convenabil”, a mai spus antrenorul.

Printre echipele cu care Pandurii și-ar dori să joace meciuri amicale se numărăFlacăra Horezu, Universitatea II Craiova, CSO Filiaşi.

Vizualizări: 597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: