Un tânăr din Gorj s-a logodit cu gimnasta Steliana Nistor. Cererea în căsătorie a fost una inedită!

Un tânăr din Târgu Jiu și-a cerut iubita de soție în Veneția, orașul iubirii! Cea care nu a ezitat să spună „Da!”este gimnasta Steliana Nistor. Fotografiile protagoniștii au devenit virale pe Internet, iar surse din anturajul cuplului au dezvăluit că urmează și căsătoria în orașul lui Brâncuși.

Constantin Popescu este un tânăr târgujian care s-a stabilit de câțiva ani în Austria. Este pasionat de artă și a făcut din asta o afacere de succes. În prezent este colecționar de artă pe piața internațională. El a pregătit până la cel mai mic detaliu cererea în căsătorie. A organizat o călătorie în Italia cu ocazia zilei de naștere a Stelianei Nistor și a profitat de ocazie să-i dea iubitei lui și inelul de logodnă.

Cine este Steliana Nistor?

Steliana Nistor este o gimnastă de talie mondială, medaliată cu bronz cu echipa lotului de gimnastică feminină a României la Jocurile Olimpice din anul 2008. De asemenea, ea a obținut o medalie de aur la Campionatele Europene și una de argint la Campionatele Mondiale de gimnastică.

Timp de șase ani, Steliana Nistor a făcut parte din locul olimpic de la Deva. Apoi, după ce s-a retras din activitatea de gimnastă a lucrat încă patru ani că antrenoare în Norvegia. Dornică să facă ceva și pentru țara sa, a decis să se întoarcă acasă, la Sibiu. Acolo a predat ani la rând cursuri de gimnastică recreativă pentru copii, dar și ore de educație fizică la o școală generală din comuna Rășinari.  

Galerie foto


Vizualizări: 5,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: