Unanimitate pentru Nichifor în PSD

Partidul Social Democrat Gorj a decis să-l susţină, cu unanimitate de voturi, pe Gheorghe Nichifor pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Decizia a fost luată joi de Comitetul Executiv al PSD Gorj.

Nominalizarea lui Gheorghe Nichifor a venit din partea lui Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. „Vreau să vă spun că nu am avut deloc emoţii la vot, dintr-un motiv foarte simplu; lucrurile trebuie să meargă pe făgaşul pe care trebuie să meargă, dacă oamenii mă preferă, bine, dacă nu, sigur că este voinţa dumnealor. Cred că prin activitatea mea sunt un personaj cunoscut şi cu tot ceea ce am făcut pentru acest meleag, cred că sunt creditat pentru această funcţie”, a declarat Gheorghe Nichifor, consilier judeţean.

Se autosuspendă din funcţie

Cert este că din această nouă postură, Gheorghe Nichifor nu va mai putea rămâne şi în funcţia de director al Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu”. Mandatul acestuia ar expira în anul 2021, aşa că singura variantă este să se suspende din funcţie. „Eu sunt angajat prin concurs, mandatul meu expiră în primăvara anului 2021, cumva după expirarea mandatului de vicepreşedinte, dacă îl voi duce până la capăt, aşa încât nu-mi rămâne decât procedura de autosuspendare din funcţia de director al şcolii. În clipa de faţă este doamna profesoară Lunceanu şi presupun ca va gira în continuare şi activitatea de director”, a declarat Gheorghe Nichifor, consilier judeţean.

Vizualizări: 1,899

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: