Unde poţi sesiza o fraudă sau un abuz

Gorjenii care vor să sesizeze o fraudă sau un abuz au acum la dispoziţie şi o platformă on-line unde să facă acest demers. Direcţia Regională Antifraudă Fiscală a creat recent un site unde sunt publicate atât rezultatele controalelor desfăşurare de inspectorii antifraudă cât şi datele de contact, număr de telefon/fax şi adresa, la fiecare direcţie regională în parte. Activitatea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală poate fi consultată pe site-ul: www.antifrauda.ro

De pe site aflăm că cetăţenii care vor să sesizeze o fraudă o vor putea face la adresa de e-mail: [email protected], iar un abuz poate fi sesizat apelând gratuit numărul de telefon: 0800.800.085. Numărul poate fi apelat la orice oră, urmând ca mesajul să fie preluat şi înregistrat de un operator în timpul programului de lucru. 

La Târgu Jiu are sediul Direcţia Regională Antifraudă Fiscală 4 care coordonează toată zona Olteniei. Instituţia menită să combată evaziunea fiscală funcţionează de la finele anului 2013, după desfiinţarea Gărzii Financiare. 

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: