Emeric Imre lansează noul album la Târgu Jiu

După ce a încântat clujenii cu noile sale cântece, renumitul folkist Emeric Imre va veni la Târgu Jiu să-şi lanseze ultimul album intitulat “Iarna mea cu ochii mari”. Evenimentul va avea loc sâmbătă la un pub din centrul municipiului.

Noul album ce va fi lansat weekend-ul acesta de Emeric Imre este compus din 17 cântece, printre care şi un colind. Prima melodie de pe albumul “Iarna mea cu ochii mari” este interpretată chiar de fiul artistului. Folkistul a spus ce l-a motivat să lanseze noul album muzical şi la Târgu Jiu. “Albumul conţine piese compuse de mine de-a lungul vremii, de dragoste şi de iarnă. Conţine şi “Sfânta noapte de Crăciun”, singura colindă de pe album, pe linia mea melodică şi versurile făcute în mod special de Adrian Păunescu în 1995. Am colaborat la acest album cu unii dintre cei mai buni instrumentişti din Cluj. Lansez acest album la Târgu Jiu pentru că este normal să ajungă un disc peste tot şi Târgu Jiu ocupă un loc important în relaţia mea cu cei mai buni prieteni pe care îi am în ţară. La Târgu Jiu sunt prieteni dragi de foarte mult timp”, a spus Emeric Imre.

Lansarea albumului la Târgu Jiu va avea loc sâmbătă, 17 ianuarie, la Belle Epoque Pub, începând cu orele 21. Albumul va putea fi achiziţionat de doritori la preţul de 30 de lei.

Emeric Imre va fi preşedintele juriului la ediţia din acest an a Festivalului de Folk.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: