Unde va lucra fostul subprefect Arjoca

Fostul subprefect al județului Gorj, Sorin Arjoca, va lucra în cadrul Primăriei Târgu Jiu. El avea postul asigurat la Direcția de Resurse Umane din cadrul primăriei. Locul său la Prefectură a fost luat de finanțistul Gheorghe Grigorescu, instalat în funcția de subprefect la începutul acestei săptămâni.

Primarul Marcel Romanescu a explicat că Sorin Arjoca se va întoarce la vechiul post pe care îl deținea înainte să fie numit subprefect. „N-am avut niciodată ocazia să lucrăm împreună. Sunt primele zile. Dânsul, din momentul în care s-a publicat în Monitorul Oficial, a venit și m-a informat că revine la locul de muncă permanent. Dânsul își exercita funcția de subprefect cu caracter temporar”, a explicat primarul Marcel Romanescu.

Înainte să se transfere la Târgu Jiu, Sorin Arjoca și-a desfășurat activitatea la Primăria Tismana, iar ultimii ani i-a petrecut în cadrul Instituției Prefectului. „Este angajatul Direcției de Resurse Umane, în cadrul Compartimentului de Informare a Cetățenilor, acolo unde se depun documentele. A rămas că vom avea o discuție să vadă exact ce trebuie să facă. Sarcinile sunt trecute în fișa postului, post creat atunci când s-a transferat de la Tismana. Prima angajare a avut-o la Primăria Tismana, apoi s-a transferat la Primăria Târgu Jiu”, a mai declarat edilul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: