Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Unde vă puteţi distra joi şi vineri în Târgu Jiu

Dj Oscar & Mika Violin își vor etala talentul vineri, 27 ianuarie, în clubul Caractere din Târgu Jiu. Reprezentația acestora va începe la orele 23, iar intrarea este liberă.

Tot vineri seara, la Clubul Piano din Târgu Jiu va avea loc concert de lansare a CD-ului de debut al formației sibiene de folk metal E-an-na, alături de Rektangular View. Evenimentul face parte din turneul național Jocurile Jienei. Concertul va debuta la orele 21, iar prețul unui bilet este de 15 lei. Cei de la E-an-na dau și invitații gratuite. "Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la concert, tot ce trebuie să faci e să dai share (public) la postarea aceasta, să menționezi într-un comentariu persoana cu care vrei să vii și să inviți prieteni (sau dușmani). Vom scrie numele pe frunze & vom vedea care frunză e mestecată prima de către oaia noastră. Aveți timp până joi, 26 ianuarie. Go!", sună concursul lansat de aceștia pe facebook. Cert este că până marți au fost efectuate nu mai puțin de 26 de distribuiri.

Mozart Club Caffe va organiza joi, 25 ianuarie, un show de karaoke. Evenimentul va debuta la orele 19.

Vizualizări: 1,681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: