Unde vor mai fi făcute locuri de parcare în Târgu Jiu

Noi locuri de parcare vor fi amenajate în municipiul Târgu Jiu. Pentru ca șoferii să aibă locuri unde să își lase mașinile, muncitorii vor intra chiar și pe spațiul verde, spune viceprimarul Bogdan Bejinaru.

”Mergem permanent pentru a crea noi locuri de parcare. Pentru anul viitor lucrăm la anumite proiecte tehnice pentru că va trebui să intrăm și în spațiile verzi, nu foarte mult. În programul pe fonduri europene pentru modernizarea Transloc, aici ne-am luat angajamentul că vom elibera bulevardele. De exemplu, bulevardul Republicii necesită 2 parcări și sunt două zone destul de generoase de spații verzi unde putem intra 4-5 metri pentru a face o parcare în formă de spic. Mai sunt astfel de zone prin oraș”, a spus Bogdan Bejinaru.

De la începutul anului și până în prezent au fost făcute 180 de locuri de parcare, mai spune viceprimarul. ”Am făcut un inventar, iar numărul parcărilor făcute de la începutul anului este de circa 180. Mai avem câteva în lucru. Și în zona Plopilor vor fi 90 de locuri de parcare în plus”, a mai spus Bejinaru.

Vizualizări: 2,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: