Universitatea Craiova și-a prezentat ultima achiziție

George Alexandru Cîmpanu, mijlocașul ofensiv care a împlinit recent vârsta de 20 de ani, a ajuns la Universitatea Craiova. Acesta este ultimul transfer al oltenilor şi a fost prezentat mai târziu pentru că jucătorul era convocat la meciurile echipei naționale de tineret, cu Ucraina U21 și Malta U21.

Convocat de către Adrian Mutu la echipa națională de tineret, Alex Cîmpanu nu a jucat niciun minut la această acțiune a României U21, însă are motive de bucurie pe plan intern. Acesta a semnat cu Universitatea Craiova și a efectuat deja primul antrenament sub comanda italianului Cristiano Bergodi.

Alex Cîmpanu s-a arătat încântat de transferul său de la FC Botoșani la Universitatea Craiova și a postat prima sa poză în echipamentul oltenilor.

În urmă cu mai bine de o lună, ProSport a prezentat în exclusivitate povestea emoționantă a tânărului fotbalist, crescut de către Concordia Chiajna și „adoptat” de Liță Dumitru. „Când eram antrenor la Concordia la copii, aveam o generație foarte bună. Cîmpanu a stat la mine în casă, l-am luat acasă pentru că mama lui lucra pe vapor și pleca câte 7-8 luni. L-am ajutat și cu școala. Ca fotbalist, e un geniu. Eu le-am spus celor de aici, din America, dacă vor să ia un copil bun din România, în care să investească puțin și după aceea să devină celebru, să îl ia pe el. Iubește fotbalul foarte mult, e un stângaci foarte bun.  A fost și în Germania, pentru că mama lui era plecată și i-a trimis acolo pe el și sora lui, la mătușile lor. A jucat și prin Germania, chiar a vrut să îl ia Nurnberg. Unchiul lui, Silviu Cîmpanu, l-a susținut mereu”, a spus Liță Dumitru pentru ProSport.

Vizualizări: 946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: