Pandurii vrea primele puncte în octombrie

Pandurii Târgu Jiu nu a mai câştigat un meci de mai bine de un an de zile iar oficialii clubului sunt decişi să pună punct acestei situaţii. Directorul sportiv Camilian Floroiu spune că echipa şi-a propus să ia puncte din meciurile programate în luna octombire, fiind vorba de patru jocuri.

 Pandurii este ultima clasată în Liga 2 şi nu a mai cunoscut victoria de peste un an de zile. Oficialii clubului gorjean spun că şi-au propus să ia puncte în luna octombrie dar nu au încă un target concret de atins. „Ne-am făcut un target, ne-am propus să luăm puncte în luna octombrie, dar nu vreau să mă hazardez. Însă în interiorul staff-ului tehnic şi administrativ ne-am propus un număr de puncte ca să putem să încheiem sezonul regulat aşa cum ne dorim. Şi apoi să atacăm sezonul de play-out foarte bine pregătiţi şi motivaţi pentru ca din acel sezon să putem aduce punctele de care are nevoie echipa pentru a se salva de la retrogradare”, a spus, la Radio Infinit, directorul sportiv Camilian Floroiu care a negat faptul că ar exista un ultimatum pentru antrenorul Călin Cojocaru: „Nu am avut discuţii cu privire la vreun ultimatum pentru antrenorul Cojocaru, suntem toţi alături de echipă şi încercăm să depăşim această situaţie. Trebuie să ne ajutăm ca să depăşim situaţia în care se află clubul acum, vrem ca la Pandurii Târgu Jiu să fie linişte şi jucătorii să poată juca şi să poată să se exprime pe teren şi să aducem aceste puncte atât de dorite, atât de noi cât şi de suporteri”.

Jucătorii de la Pandurii vor avea o primă ocazie de a câştiga puncte la finalul acestei săptămâni când vor juca în deplasare, la Reşiţa. Pandurii are apoi programate deja două meciuri pe teren propriu, cu Ripensia Timişoara şi Farul Constanţa.

Vizualizări: 720

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: