Universitatea din Târgu Jiu se promovează în Serbia

Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu Jiu a organizat, în zilele de 15 şi 16 noiembrie, o campanie de promovare a ofertei educaţionale în cadrul comunităţilor de români din Serbia. Cu această ocazie, au fost vizitate mai multe licee din Valea Timocului, respectiv din Zajecar, Veliko Gradiste şi Kucevo.

La prezentare au participat peste 200 de elevi din cadrul a patru licee din domeniul tehnic, teoretic şi economic. Delegaţia UCB care s-a deplasat în Serbia a fost formată din prorectorul Liviu-Marius Cîrţînă, profesorul universitar Daniela Cîrţînă, Alin Stăncioiu, conferenţiarul universitar Ina Tomescu şi studenţi ai universităţii de etnie română din Serbia.
Scopul vizitei a fost acela de promovare a universităţii din Târgu Jiu peste hotare şi a ofertei sale educaţionale, consolidarea imaginii acesteia pe plan internaţional şi atragerea tinerilor sârbi la UCB. Campania de promovare se derulează în cadrul proiectului „Etnici români-studenţi la UCB”, proiect ce este realizat cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, programul de finanţare Educaţie „Nicolae Iorga”.

Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: