Unde trebuie să aşezi în casă limba soacrei, planta care aduce noroc 

Limba soacrei este una dintre cele mai cunoscute plante suculente datorită rezistenței sale în diferite climate. Această plantă are proprietăți energetice foarte importante şi ajută la stimularea vibrațiilor pozitive. 

Potrivit filosofiei Feng Shui, limba soacrei este una dintre plantele care au energie protectoare și ajută la stimularea vibrațiilor economice pozitive. Ideal ar fi să aveți mereu în casă o astfel de plantă iar locul în care este așezată însă este deosebit de important. 

Există plante care, potrivit regulilor Feng Shui, îți pun viața în pericol dacă le ții în casă dar nu acesta este cazul plantei limba soacrei. Ea mai poartă denumirea de Sansevieria fiind echivalentul plantei șarpelui, mult iubită de chinezi pentru capacitatea sa de a absorbi energia negativă.

Limba soacrei are efecte asemănătoare, dacă este așezată în locul potrivit Într-o sală de clasă, de exemplu, ea poate facilita procesul de învățare al elevilor iar în viața de familie, poate elimina gelozia sau amărăciunea.

Dacă urmează să cumperi o limba soacrei, trebuie să știi că această plantă se adaptează la condițiile din orice cameră. Locul în care este așezată este important datorită proprietăților sale energetice. Dacă vrei să beneficiezi de energia necesară ca lucrurile să meargă în favoarea ta, limba soacrei trebuie să fie așezată în partea superioară a obiectelor, de preferat, undeva în apropierea ta. Planta este responsabilă de absorbția energiilor rele în timp ce te odihnești. Dacă așezi o limba soacrei astfel, planta te va ajuta să te protejezi de vibrațiile negative, informează publicația Panorama.

Mai poți așeza limba soacrei și pe masă sau pe noptieră, potrivit filosofiei Feng Shui. În acest mod, planta te va ajuta să ai parte de un somn odihnitor. Ea este, de asemenea, una dintre plantele care ajută la purificarea aerului din cameră. Vei scăpa de insomnie și de toate stările de stres, dacă ai grijă să ai o limba soacrei în locul în care te odihnești.

Vizualizări: 2,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: