Universitatea din Târgu Jiu, tot fără prorectori

Cei trei prorectori ai Universității "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu stau ca pe ghimpi. Sorin Ghimiși, Ana Gabriela Babucea și Liviu Marius Cîrțână au fost revocați din funcții de Senat, iar numirea unor noi prorectori trebuia să aibă loc la finele săptămânii trecute, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

 Cum vor rămâne doar doi prorectori și sunt premise ca unul sau doi dintre cei trei prorectori să fie propuși de rectorul Luminița Popescu pentru continuitate în funcție, este destul de clar că situația este una tensionată pentru fiecare dintre aceștia. Rectorul universității spune că Senatul va lua o decizie în acest sens săptămâna aceasta. Luminița Popescu a explicat că în acest moment nu știe execat cu ce propuneri va merge în fața senatorilor universității dar spune că sunt șanse ca măcar unul dintre cei trei prorectori să fie propus. Nu a spus care, se pare că nu toți pe care i-a întrebat ar și vrea această poziție. "Chiar nu m-am hotărât. Mă gândesc să păstrez cel puțin un prorector din fosta echipă. Mă gândesc", a explicat Luminița Popescu, rectorul UCB.

Deocamdată nu a fost stabilită o dată exactă în ceea ce privește ședința Senatului în care vor fi validați noii prorectori ai universității târgujiene.

Vizualizări: 2,104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: