Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Urmărit de polițiști, a intrat cu mașina în zid

Un accident rutier a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în zona Piața Mică din Târgu Jiu. Un șofer nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor rutieri, astfel că a fost urmărit în trafic. La un moment dat a pierdut controlul mașinii și a intrat într-o clădire din zona Pieței Mici din Târgu Jiu. Martorii spun că șoferul părea a fi sub influența alcoolului, dar de fapt consumase droguri.

Potritiv IPJ Gorj, vineri, în jurul orei 23.00, un tânăr de 25 de ani, din Tg Jiu, nu a oprit la semnalele polițiștilor, a continuat drumul și a intrat in coliziune cu un spatiu comercial. 

"În urma testării a reieșit că ar fi consumat substanțe interzise. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența unor substanțe interzise. De asemenea, politistii i-au ridicat certificatul de înmatriculare pentru ITP expirat. (A.A.)

Vizualizări: 2,436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: