Șofer gorjean, tras pe dreapta 12 ore

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au depistat joi un conducător auto de 23 de ani din oraşul Turceni, judeţul Gorj, care conducea un TIR pe DN7, pe raza comunei Cotmeana, în timp ce folosea un dispozitiv ce împiedica înregistrarea timpilor de conducere de către aparatura tahograf.

"Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 9.000 de lei, conform OG 37/2007, totodată fiind aplicată măsura complementară de imobilizare a autovehiculului pe o durată de 12 ore", anunță IPJ Argeș.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 286 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 62.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 30 de permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Vizualizări: 2,639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: