Uși de garaj realizate dupa dimensiuni specifice la Alexiana Group

Usile de garaj au o deosebita importanta atat in ceea ce priveste esteticul, cat si siguranta. Acestea asigura un nivel optim de siguranta pentru masina, cat si pentru alte articole pe care le detii in interior. Bineinteles, acest lucru se aplica doar in cazul in care usa este de calitate superioara. 

In functie de preferintele tale, dar si de locul disponibil, ai posibilitate de a cumpara usi de garaj realizate dupa dimensiuni specifice la Alexiana Group. Furnizorul dispune de multiple produse care pot fi realizate specific, inclusiv rulouri exterioare, plase anti insecte si multe altele. 

Alexiana Group dispune de o sectiune dedicata doar usilor de garaj, unde poti gasi usi de garaj sectionale, tip rulou sau personalizate. Cele sectionale sunt o alegere excelenta pentru cei care vor sa combine calitatea, estetica si siguranta. Acestea sunt de calitate superioara, iar materialul din care sunt confectionate este unul durabil - otel galvanizat. 

Cele personalizate reprezinta modalitatea prin care poti transforma usa de la garaj intr-o adevarata arta! Se imprima digital panourile usilor de garaj, pentru a avea un aspect cat mai placut. Cele de tip rulou au o gama extinsa de culori, sunt confectionate din materiale de calitate superioara si sunt excelente pentru o estetica deosebita in exterior. 

Pe langa varietatea de usi de garaj, compania Alexiana Group mai dispune si de alte produse, precum rulouri exterioare, plase anti insecte, jaluzele verticale și sisteme de aluminiu. Toate produsele au o calitate inalta, pot fi produse pentru diferite dimensiuni, iar daca ai nevoie specialistii se vor ocupa de transport, masuratori si montaj. Pentru acest lucru, trebuie sa discuti cu unul dintre reprezentanti. Unele servicii sunt gratuite: solutiile tehnice, masuratorile si transportul. 

Rulouri exterioare pentru o casa eficienta energetic

Rulourile exterioare pot include sisteme de umbrire, protectie pentru ferestre si un nivel energetic optim in interior, toate intr-un singur produs. Acestea au capacitatea de a mentine o temperatura ideala in interior daca sunt lasate in jos pe timpul verii, pentru a reduce din costurile privind aerul conditionat. De cealalta parte, rulourile exterioare fac posibila intimitatea la un nivel inalt, deoarece pot inchide complet accesul vizual in interior. De asemenea, cu ajutorul lor poti proteja ferestrele de lovituri, cat si de alti factori externi.

La Alexiana Group ai la dispozitie mai multe variante pentru rulourile exterioare, mai multe forme si modele, astfel incat sa poti alege ceva ideal pentru casa ta. Acestea izoleaza termic si fonic, sporesc securitatea ferestrelor si protejeaza intimitatea.

Oferta curenta, un rulou cadou! 

In aceasta perioada la Alexiana Group oferta curenta este una interesanta. La fiecare comanda de o usa de garaj sectionala primesti un rulou de exterior, gratuit. Acesta nu este standard, asadar echipa tehnica se deplaseaza la fata locului si masoara. Vei primi un rulou potrivit pentru fereastra aleasa. Nici nu mai are nevoie de prezentare, este o ocazie minunata de a face dotarile pentru casa ta, care pe termen lung iti vor aduce si economii insemnate - mentii temperatura optima in in interior, pentru ca rolul lor este si de a izola termic si fonic. 

Vezi detalii in pagina oficiala.

Contact: 

www.alexiana.ro

[email protected]

0230560560

0755111222

Vizualizări: 727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: