USL mai pune doi directori în Gorj

Uniunea Social Liberală se apropie de obiectivul de a nu mai rămâne până la campania electorală nici un director numit de fosta guvernare. Prefectul Claudiu Teodorescu a anunţat ieri că doi directori au fost schimbaţi. Este vorba de Ion Cupă de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi Mihai Versin, interimar după demisia Corinei Dorobanţu de la APIA.

Constantin Negrea este noul director al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Gorj. Negrea a fost numit cu delegaţie până la 31 decembrie, a spus prefectul Claudiu Teodorescu. „Domnul Negrea a mai fost director, nu este prima dată în această funcţie. Va fi numit cu delegaţie până la 31 decembrie. Concursul pe post va fi organizat în ianuarie”, a spus prefectul.

Interesant este că interimatul era asigurat tot de un membru USL, Mihai Versin, care a preluat atribuţiile funcţiei după demisia democrat-liberalei Corina Dorobanţu. Doar că Versin este de la PNL, pe când Negrea reprezintă PSD şi este un apropiat al lui Ion Călinoiu.

Cupă a plătit candidatura cu funcţia

Nici Ion Cupă nu mai este director la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Gorj, din cauză că a intrat în campania electorală în calitate de candidat al ARD. Ponta şi Călinoiu au anunţat în mai multe rânduri că pedeliştii care se implică în campania electorală vor fi schimbaţi, astfel că schimbarea lui Cupă nu este o surpriză, deşi acesta a intrat în concediu pe perioada campaniei. „Vineri a fost numit interimar domnul Gheorghe Grigorescu”, a confirmat prefectul de Gorj, menţionând că şi în acest caz, concursul pe post va fi susţinut anul viitor. Surse politice susţin că postul este disputat de Ion Ciumag, susţinut de PSD şi Gheorghe Paraschiv, susţinut de PNL.

SCHIMBĂRI

USL a făcut mai multe schimbări în ultimele săptămâni. Au fost înlăturaţi din funcţii şefii de la Garda Financiară, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Garda de Mediu, Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: