Vacanţele de Valentine's Day, înlocuite cu o cină romantică

Agenţiile de turism se întrec în oferte care mai de care mai avantajoase pentru Valentine's Day. Deşi pachetele puse în vânzare oferă servicii SPA, cine romantice, petale de trandafiri şi lumânări în cameră, îndrăgostiţii nu se dau în vânt după un astfel de week-end. În timp ce reprezentanţii agenţiilor de turism se plâng de lipsa clienţilor, patronii restaurantelor şi barurilor din oraş au deja rezervate mai mult de jumătate din locuri.

Restaurantele şi barurile din oraş au început rezervările pentru Ziua Îndrăgostiţilor cu circa două săptămâni înainte de acest eveniment, foarte multe dintre acestea ocupându-şi deja jumătate din locuri. Masa festivă în seara de Valentine 's Day costă între 50-60 de lei/persoană în funcţie de meniul ales. La Restaurantul Pandra, cina romantică ajunge la 55 de lei/persoană, iar meniul include felul I, felul II şi desert. Administratorii restaurantelor au contactat formaţii de muzică populară, artişti şi DJ renumiţi. Şi aranjarea sălilor va fi pe măsura evenimentului. „Vom aranja sala special pentru acest eveniment. La noi, meniul costă în jur de 60 de lei şi include: aperitiv, friptură, desert, cafea, suc şi apă. Distracţia şi voia bună va fi asigurată de către formaţia restaurantului”, a declarat Nicu Creţu, administratorul Restaurantului Rebeca.

Atmosferă de sărbătoare va fi şi la barurile din oraş, ai căror administratori promit cadouri surpriză pentru îndrăgostiţi. „Cafe-barul Keops pregăteşte un program special pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Atmosfera va fi întreţinută de un DJ, iar tinerii îndrăgostiţi vor primi cadouri surpriză, dar şi băuturi din partea casei”, a precizat administratorul barului.

CRIZĂ

Hotelurile şi pensiunile din ţară şi din străinătate vin şi în acest an cu oferte atractive, la tarife de aproximativ 300 de lei/persoană. „Spre deosebire de anii trecuţi, anul acesta pachetele pentru Ziua Îndrăgostiţilor se vând foarte slab”, a declarat Simona Priescu, agent turism. „Până în momentul de faţă, nu am vândut nici un pachet în străinătate pentru Ziua Îndrăgostiţilor chiar dacă preţurile sunt acceptabile. De exemplu, la Nisipurile de Aur, la un hotel de trei stele, pentru două nopţi de cazare cu masă All Inclusive se plăteşte 47 de euro/persoană”, a precizat Georgiana Pănoiu, agent turism.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: