Văcaru, tentat să candideze la primărie: Nu mă dau în lături!

Deputatul Alin Văcaru pare dispus să renunţe la fotoliul de parlamentar pentru cel de primar la Târgu Jiu. El a explicat că vor fi făcute sondaje şi de către Partidul Pro România, iar în cazul în care va fi bine cotat, nu va refuza o candidatură la alegerile din 2020.

Parlamentarul a explicat că nu îşi doreşte neapărat să intre în competiţia electorală, dar, dacă îl vor târgujienii, va candida pentru postul de primar. „Nu mă dau în lături niciodată de la o bătălie. Dacă sondajele arată că Văcaru e cel mai bine cotat, atunci mă bag. Nu pot să spun că o să vreau să fiu tot parlamentar. Mă bag. Prefer o echipă câştigătoare. Însă aş putea să fiu şi rezervă într-o echipă câştigătoare”, a declarat deputatul Alin Văcaru.

De altfel, toate partidele au anunţat că vor face sondaje pentru a vedea unde se situează posibilii candidaţi pentru postul de primar. În partidul înfiinţat de Victor Ponta şi Daniel Constantin, nu s-au făcut nici alegeri până acum. Până la începutul anului viitor, organizaţiile Pro România vor fi conduse de interimari. „Punem interimari în fiecare judeţ pentru o perioadă de şase luni. După şase luni, facem o analiză şi abia după ce vom avea acoperite toate localităţile, secţiile de votare, să fie un om responsabil la fiecare secţie de votare, atunci vom trece la alegeri pe localităţi, judeţene, iar la începutul anului viitor, vom avea alegeri naţionale unde vom alege echipa de conducere. Până atunci, nu vom face doar de dragul de a spune că avem un preşedinte”, a mai spus Văcaru. (A.A.)

Vizualizări: 482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: