Vai de puma lor

Cînd am ajuns la Kamikaze ne-am propus în tăcere să mai permitem una-două-zece glume de autobază în revistă, ca să nu ne mai ia lumea drept scorţoşi. Dar măcar noi avem autobază cu umor. Ia uitați aici text scris de şoferi fără haz (nu dau link, că nu merită să le fac trafic, ghiciți voi care-i sursa):

Elvira H., de la Circul de Stat din Bucureşti, este cea mai tânără dresoare de pume din Europa. O puteţi admira în fiecare duminică strunind puma, jucându-se cu ea cum rar aţi mai văzut pe cineva!

Iată ce a spus Elvira H. despre pasiunea sa, într-un interviu acordat în exclusivitate redacţiei noastre:

Reporter: De când această pasiune-
Elvira H.: Mi-a plăcut puma de mică! Cum părinţii mei nu aveau bani să-mi ia una, mă duceam la un vecin şi mă jucam cu puma lui, o luam la trîntă.

Rep.: Ce este special în numărul tău de dresură-
E. H.: Oamenii se aşteaptă, cum au mai văzut, ca eu să-mi bag capul în gura felinei. Ei bine, în numărul meu, eu sînt cea care iau în gură capul pumii.

Reporter: Se spune că petreci foarte multă vreme cu puma. Nu simţi nevoia să ai o viaţă socială, îţi oferă puma tot ce îţi trebuie-
E. H.: Este adevărat că puma nu ştie carte, dar are alte calităţi. Când o pumă se uită în ochii tăi, ţi se moaie genunchii.

Rep.: Bănuim că există şi momente mai neplăcute în această meserie…
E. H.: Da, cel mai rău e cînd îţi moare puma. Dar nici nu vreau să mă gîndesc acum la acele momente. Încă e mică.

Eh- Ce ziceţi- Pe Facebook, evident, a avut mare succes.

Vizualizări: 291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: