Val de violențe în familiile din Gorj

Polițiștii gorjeni au intervenit în ultimele patru zile la 15 cazuri de violență în familie, din care cinci au fost doar în ultimele 24 de ore.

O tânără de 27 de ani, din comuna Țânțăreni, a sesizat azi-noapte poliția cu privire la faptul că soțul său a amenințat-o cu moartea. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 36 de ani, din comuna Țânțăreni, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unui conflict spontan și pe fondul consumului de alcool, si-ar fi amenințat soția cu moartea. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare, transmite IPJ Gorj.

La Rovinari, un bărbat de 70 de ani și soția lui au fost amenințați cu moartea și loviți de către fiul lor. Și o femeie de 71 de ani, din comuna Fărcășești, a sesizat faptul că a fost agresată fizic și amenințată cu moartea de către fiul său, de 44 de ani, din aceeași localitate.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

O femeie de 34 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, a sesizat joi poliția cu privire la faptul că a fost amenințată de către soțul său.

“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 37 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi amenințat-o cu moartea pe soția sa. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare”, a comunicat IPJ Gorj.

Și un bărbat de 31 de ani, din comuna Logrești, a fost acuzat că a exercitat acte de violență asupra tatălui său.

“În perioada 26-29 iulie, polițiștii gorjeni au intervenit în 15 cazuri de violență domestică, ocazie cu care au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare. În 8 dintre cazuri, poliţiştii care intervenit la cazurile de violenţă domestică, au emis, după analizarea situaţiei pe baza unui formular de evaluare a riscului, un Ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile”, a mai precizat sursa citată.

Vizualizări: 7,337

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: