Vedeta PRO TV, Cătălin Măruță, sărbătoreşte 42 de ani

Gorjeanul Cătălin Măruţă a ajuns, la cei 42 de ani pe care îi împlineşte pe 27 ianuarie, cea mai populară vedetă a celor de la PRO TV.  Emisiunea pe care acesta o realizează de 13 ani, la cel mai apreciat post TV, continuă să se menţină în topul audienţelor.

Pe 27 ianuarie realizatorul emisiunii “La Măruță” împlinește 42 de ani de viaţă iar în acest an va sărbătorii 13 ani de când realizează continuu emisiuni de divertisment la PRO TV. Emisiunile sale, indiferent cum s-au numit, au adus zâmbetul pe buzele românilor.

Măruță a fost gazda perfectă pentru peste 23.000 mii de invitați care au stat pe canapeaua lui Măruță, în aproximativ 3.000 de ediții live. Președintele României, sportivi care au scris istorie, campioni mondiali și olimpici, români de succes din străinătate, ambasadori, actori, cântăreți, designeri, jurnaliști, bloggeri, vloggeri, comedianti, oameni care au doborât recorduri sau copii excepționali, toți și-au spus povestea vieții în emisiunea La Măruță.

Gorjean la  origini şi foarte ataşat de Târgu Jiu, unde vine an de an cu familia, Măruţă şi-a început cariera în jurnalism la primul radio local din Târgu Jiu, Radio Târgu Jiu. Pe atunci era doar elev şi încă nu avea gânduri de plecare din oraşul lui Brâncuşi. Mai târziu însă părinții săi au vrut să continue tradiția familiei și să urmeze o carieră în avocatură. Dar soarta l-a dus către alt drum, cel al celebrității.

Plecat să studieze la Bucureşti, Cătălin Măruță a continuat colaborările cu presa, lucrând mai întâi la un radio din capitală şi apoi la TVR 2. A fost şi DJ la discotecă, a împărțit pliante publicitare pe străzi și, până să se angajeze în mass-media, şi a locuit la un cămin de muncitori. Așa a început povestea succesului tânărului provincial Măruță, plecat de la Târgu Jiu în necunoscutul Capitalei, la facultate, încercând să-și facă propriul drum în viață. În drumul său profesional a trecut și pe la matinalul de la Realitatea TV. Iar din 2007 este prezentatorul emisiunii “La Măruță”, fostă ”Happy Hour” în trecut.

În viaţa sa personală nu mai este nici un secret, prezentatorul TV este căsătorit cu solista Andra, relația lor fiind una dintre cele mai sincere poveşti de dragoste din showbizul autohton. Cei doi s-au căsătorit chiar la Târgu Jiu şi au împreună doi copii, pe David, 9 ani, și Eva Maria, 5 ani.

Vizualizări: 1,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: