Cristina Țopescu a murit, cel mai probabil, anul trecut

Fosta jurnalistă Cristina Țopescu, găsită decedată în propria casă pe 12 ianuarie, a murit cel mai probabil înainte de Anul Nou. Cristina Țopescu nu a mai fost activă pe WhatsApp de pe data de 28 decembrie, de la 9:54 dimineață. Informația a fost dezvăluită de jurnalista Aneta Sîngeorzan, duminică, după vestea morții vedetei TV.

O vecină a anunțat poliția că Țopescu nu a mai fost văzută de trei săptămâni. Nimeni din familie nu a sesizat dispariția acesteia, deși de obicei de sărbători oamenii iau mai mult legătura unii cu alții. Nici de la serviciu nu s-a sesizat nimeni, deși Cristina Țopescu se angajase la Ministerul Sănătății acum o lună, la biroul de comunicare.

Fosta realizatoare TV, Cristina Țopescu (59 de ani), a fost găsită, duminică seara, moartă în casă. La domiciliul Cristinei Țopescu ar fi fost gasiti si 2 caini morti si 4 in viață.

Cristina Țopescu a fost fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu. A absolvit Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti, secția engleză-italiană. În aprilie 2013 a intrat în politică, înscriindu-se în PSD. În prezent, Cristina Țopescu era consilieră la Ministerul Sănătății. 

Pe data de 4 iulie ar fi împlinit 60 de ani. Tatal ei, Cristian Țopescu, a decedat pe 15 mai 2018 în urma unui stop cardiac.

Vizualizări: 3,514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: