Andra va duce concertul „Tradiţional” în Italia

Andra le-a dat o vestea mult așteptată fanilor săi din Italia. Vedeta a anunţat că va susține un concert tradițional pentru românii din Italia în luna martie a acestui an, la Padova.

Andra va susţine un concert  din turneul său numit „Tradițional” pentru românii din Italia. Solista a anunțat pe contul său de Facebook că turneul „Tradițional” va continua în 2020, iar printre locațiile de anul acesta se va număra în continuare și Italia. Mai exact, cântăreața va concerta pe 1 martie alături de orchestra fraților Advahov în Padova Italia, pentru cea mai mare comunitate de români de peste hotare. Spectacolul va începe la ora 18:30 și va avea și câțiva invitați surpriză care vor urca pe scenă alături de Andra.

De asemenea, Andra a mărturisit că abia așteaptă să-i salute pe românii de acolo și să aline dorul de casă cu câteva cântece românești. ”În Italia, mulți români plâng de dorul României. Sper ca Tradițional să fie alinarea lor, măcar pentru o seară. Pe 1 martie, punem în scenă la Padova cel mai iubit spectacol românesc. Eu și invitații mei speciali vom concerta pentru una din cele mai mari comunități de români de peste hotare. O să fie bucurie, emoție, lacrimi, dans. O să fie bine!”, a scris Andra pe contul său de Facebook.

Andra va susține și un concert latino în România pe data de 5 aprilie. Show-ul va avea loc la Sala Palatului începând cu ora 20:00. Andra, va interpreta mai multe piese latino alături de inivitații săi surpriză. Artista a dezvăluit că acesta este primul ei show de muzică latină și că va încerca să redea atmosfera de la carnavalul de la Rio.

Vizualizări: 1,212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: