Vedeta Universității Craiova a făcut cununia religioasă pe stadion

Andrei Ivan trece printr-o perioadă bună la Craiova, iar una dintre explicații este că vârful se înțelege de minune cu soția lui. Aceștia au făcut cununia religioasă chiar pe stadionul oltenilor.

Pe lângă cununia religioasă, Andrei Ivan și-a botezat și fetița. „Bine ai venit pe lume Ivan Isadora Andreea! Familia Ivan! Îți mulțumim că ne-ai ales. Te iubim necondiționat!”, a fost mesajul postat de către tânăra mămică, anul trecut.

La cele două evenimente au participat colegii lui Ivan, dar și Mihai Rotaru, Sorin Cârțu, respectiv Eugen Neagoe.

„Duminică este o zi importantă, este botezul fiicei lui Andrei Ivan și nunta și trebuie să fie apți. Ne vom bucura cu patronul, pentru că a promis că dacă vom câștiga va veni și el la nuntă”, spunea Neagoe înaintea evenimentului.

Andrei Ivan trebuie să revină repede cu gândul la fotbal, în condițiile în care pe Universitatea Craiova o așteaptă derby-ul cu FCSB, din play-off-ul Superligii.

Andrei Ivan a recunoscut că momentele petrecute în familie îl ajută foarte mult, mai ales că internaționalul român are de curând și un copil.

„Familia mea mă ajută şi ea mult. Viaţa mi s‑a schimbat în bine în general de când m‑am căsătorit şi mai ales de când a venit pe lume fetiţa noastră, de care sunt foarte mândru”, a spus recent Andrei Ivan.

Anda Butuc este o fostă gimnastă care a făcut parte din lotul de junioare ale României la Campionatele Europene de la Sofia din 2014. Doi ani mai târziu, în 2016, Anda a făcut echipă cu Cătălina Ponor, Anamaria Ocolișan și Maria Holbură la Campionatele Europene de la Berna, unde „tricolorele” au terminat pe locul 6 la echipe.

Vizualizări: 1,518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: