Maria Constantin a pregătit o invitație de nuntă electronică

Maria Constantin are o invitație de nuntă specială pentru cununia cu Robert Stoica. Vedeta a ales să facă o invitație inedită pentru nunta care va avea loc pe data de 15 iulie.

Maria Constantin are o invitație de nuntă cu totul și cu totul inedită pentru nunta sa din această vară. Fosta concurentă de la Survivor România a ales să facă o invitație de nuntă electronică pe care nuntașii trebuie să o completeze.

Maria Constantin și viitorul ei soț au pus mai multe secțiuni în această invitație de nuntă electronică și vor să știe câte persoane vor veni la nuntă și dacă aceștia vor veni alături de copii sau nu.

Până la data de 15 iulie, invitații de la nunta Mariei Constantin trebuie să confirme prezența sau să motiveze de ce nu pot să participe.

Vedeta are totul pregătit pentru nunta care va avea loc în luna august, inclusiv rochia de mireasă. Pentru aceasta, Maria Constantin ar plăti câteva mii de euro bune. „Maria a ales o rochie complementară cu personalitatea și cu corpul ei. Este o rochie rafinată, ușor îndrăzneață și extrem de prețioasă. A fost creionată după gustul și preferințele ei cu ajutorul meu. Materialele pentru rochie au fost aduse de la Paris și totul este cusut manual, iar lucrul la ea o să dureze cam trei luni. Pot să zic doar că rochia de mireasă a Mariei Constantin se ridică la câteva mii de euro”, a declarat presei Florin Burescu, desginerul rochiei.

Maria Constantin este la cea de a treia căsnicie. Aceasta a fost măritată pentru prima dată cu cântărețul de muzică populară Ciprian Vasile Tapota, cu care are și un băiețel de 13 ani.

Maria Constantin s-a recăsătorit în 2015, cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu scandal iar acum se va căsători pentru a treia oară cu Robert Stoica.

Vizualizări: 1,654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: