Vedete din România, evacuate din zona de război din Israel!

Ana Baniciu, Edy Kovacs și Raluka au fost surprinși în Israel sâmbătă, în momentul în care au început bombardamentele. Vedetele au povestit coșmarul prin care au trecut în buncărele hotelului și cum au reușit să se întoarcă în siguranță acasă.

Ana Baniciu, Edy Kovacs și Raluka s-au întors acasă în noaptea de sâmbătă spre duminică, respectiv 7 spre 8 octombrie 2023. Cele trei vedete au fost prinse în mijlocul conflictului declanșat de gruparea islamistă Hamas în Israel, unde se aflau în vacanță.

Ana Baniciu, Edy Kovacs și Raluka sunt câteva nume din showbizul românesc care au fost prinse în mijlocul conflictului din Israel. Vedetele se aflau în vacanță în Tel Aviv, după cum a confirmat și Mircea Baniciu. Tatăl Anei Baniciu a fost șocat să afle situația în care se afla fiica lui.

Sâmbătă seară, 7 octombrie 2023, cele trei vedete au fost nevoite să se adăpostească într-un buncăr, după ce sirenele de război au început să sune în Tel Aviv. Potrivit declarațiilor făcute de către acestea, în seara zilei, în jurul orei 20:00, teroriștii au declanșat un atac masiv asupra orașului, care le-a speriat. „Suntem bine și abia așteptăm să ajungem acasă. Aici nu a pățit nimeni nimic. Toată lumea e ok. Vom ajunge în curând. Nu am vrut să zburăm astăzi, pentru că nu știm care e treaba, dar în curând vom ajunge și noi acasă”, a transmis Raluka sâmbătă seară.

„Exact când spuneam că ultima bombă a fost dată la 10 jumate, a sunat din nou sirena și am coborât în buncăr, iar din buncăr am numărat vreo 7 sau 8 bubuituri, explozii, este cel mai îngrozitor sentiment pe care poți să-l ai, este ceva incredibil. Din fericire pentru noi, nu atinge nimic Tel Aviv, cumva toate sunt explodate în aer, acest sistem anti-rachete, nu știu, habar n-am. Noi suntem bine, în continuare, dar în Sud nu e bine deloc, de acolo probabil începe războiul.”, a fost mesajul transmis de Raluka, pe pagina personală de Instagram.

De asemenea, Ana Baniciu a făcut publice imagini din timpul plecării din Israel, de pe avion, dar și de la momentul aterizării în România.

Cântăreața a spus că la un moment dat a numărat împreună cu Raluka aproximativ opt explozii. În acel moment și-au dat seama că situația e una cât se poate de gravă și că trebuie să urmeze toate instrucțiunile date de autoritățile israliene pentru a scăpa cu viață de acolo.

„Ne bucurăm tare mult că am ajuns acasă, a fost foarte serioasă treaba, noi nu ne-am aşteptat să fie chiar atât de serioasă. Când au început ieri dimineaţă sirenele pe strada noastră, atunci ne-am dat seama că trebuie să coborâm în buncăr şi de acolo a început teroarea. În buncăr, ai 30-40 de secunde să cobori, după care auzi exploziile, este totul cumva calculat. Am numărat la un moment dat cu Raluca 8 explozii, una după alta. Era exact o stare de război care nouă ne e străină, acesta e şi motivul pentru care ne-am speriat foarte tare”, a declarat Ana Baniciu la Antena 3 CNN.

Sâmbătă dimineață, 7 octombrie 2023, gruparea islamistă Hamas a atacat statul Israel, demersului alăturându-se și palestinieni, și libanezi. Duminică, 8 octombrie 2023, grupul libanez Hezbollah și-a revendicat câteva atacuri asupra a trei locații din zona Fermele Shebaa.

Galerie foto




Vizualizări: 1,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: