Smiley lansează noua sa melodie Days of Summer!

Smiley lansează piesa „Days of Summer”, o melodie în limba engleză, cu un mix unic de sound-uri raggae şi synth-pop.  Aceasta are un videoclip inedit, cu o ilustraţie care îmbină elementele digitale cu pictura pe pânză, realizată de Victor Fota, un artist vizual reputat din noul val şi cu animaţia semnată de Robert Jianu.

Piesa face parte dintr-un proiect amplu pe care artistul român îl dezvoltă de câţiva ani, de când compune şi lucrează în Los Angeles şi Londra alături de nume mari din industria muzicală mondială prin compania Romdrops, divizia internaţională a HaHaHa Production.

„Este o piesă care vorbeşte despre nostalgie, titlul Days of Summer este o figură de stil pentru zilele frumoase în care relaţia dintre cei doi era perfectă. Este o piesă făcută acum 4 ani pentru sufletul meu, aşa cum îmi place mie, împreună cu Chopsticks, ca parte din proiectul meu internaţional la care lucrez continuu, în paralel cu piesele în limba română. Este o plăcere pentru mine să compun ce simt şi să lansez ce-mi place dincolo de obiective pe termen lung şi planuri mari. Am foarte multe piese compuse în engleză, alături de oameni din afara ţării, şi vreau să lansez din când în când câte una de suflet”, a declarat Smiley.

Cu muzica şi versurile scrise de Smiley împreună cu Chopsticks, cel care semnează şi producţia muzicală, „Days of Summer” are un videoclip inedit, cu o ilustraţie care îmbină elementele digitale cu pictura pe pânză, realizată de Victor Fota, un artist vizual reputat din noul val şi cu animaţia semnată de Robert Jianu.

Galerie foto


Vizualizări: 835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: