Cu ce preț își vinde George Clooney vila de la Lacul Como!

Povestea de dragoste a lui George Clooney cu Lacul Como s-a încheiat cu adevărat. După ani de bârfe și zvonuri din ce în ce mai insistente, acum a sosit şi confirmarea: starul american vinde Villa Oleandra, conacul său din Laglio.

Săptămânalul Oggi publică cuvintele agentului imobiliar Yasemin Baysal, proprietarul Engel & Volkers Lago din Como, care într-un interviu dezvăluie că zvonul este adevărat.

Baysal mai spune şi că de vânzarea Villa Oleandra se va ocupa o agenție imobiliară din Milano.

''Noi avem un anumit tip de clientelă, deja ne-a sunat cineva. În special unul dintre clienţi este foarte interesat: am început să fac toate verificările necesare înainte de a-i trimite o posibilă ofertă'', a povestit agentul săptămânalului Oggi.

Vila din Laglio pe care George Clooney a cumpărat-o în 2002 ar fi pusă în vânzare cu 100 de milioane de euro. Potrivit agentului imobiliar intervievat de Oggi, cifra pare exagerată: complexul, format din patru vile adiacente, ar avea o valoare de piață în jur de 60-70 de milioane de euro. Se pare că acum actorul, dar mai ales soția sa Amal, preferă vila pe care au achiziționat-o recent pe Riviera Franceză. Potrivit informaţiilor revistei Oggi, doamnei Clooney nu i-ar plăcea viaţa lipsită de glamour de la Laglio, în timp ce s-ar simţi mult mai bine în Provence.

Zvonurile despre posibila plecare a lui Clooney de la Laglio nu sunt noi. În ultimele luni circulaseră mai multe știri conform cărora George intenționa să închirieze Vila Oleandra pentru nunți și evenimente.

Clooney a cumpărat vila de pe lacul Como în 2002. De atunci, în afara perioadei pandemiei, și-a petrecut mereu vacanțele în Laglio, oraș al cărui cetățean de onoare este. La Vila Oleandra, actorul și soția sa au găzduit multe vedete internaționale, dar şi pe fostul preşedinte Barack Obama și familia sa.

Galerie foto





Vizualizări: 1,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: