Veste bună pentru CE Oltenia. „Este ceva incredibil”

Gură imensă de oxigen pentru Complexul Energetic Oltenia! În cel mult o lună, ar putea începe defrişările pentru extinderea activităţii miniere în două cariere. Este vorba despre peste 100 de hectare de pădure. Sorin Boza, managerul CE Oltenia, a explicat că are asigurări de la Ministerul Apelor şi Pădurilor că se vor obţine toate aprobările şi avizele necesare într-o săptămână. 

„Am discutat cu domnul ministru Ioan Deneş. A fost cea mai bună întâlnire pe care am avut-o la Ministerul Apelor şi Pădurilor. S-a încheiat cu un grafic pe care l-am agreat cu ministrul Deneş, care ne indică faptul că în maximum şapte-opt zile vom avea toată documentaţia care va fi pregătită de Ministerul Apelor şi Pădurilor pentru a intra în Guvern şi a obţine aprobările pentru primele 110 hectare în Cariera Roşia şi 9,5 hectare în Cariera Tismana. Pentru a defrişa aceste suprafeţe trebuie Hotărâre de Guvern. În maximum o lună de zile, am putea începe defrişarea. Este ceva incredibil pentru companie”, a declarat directorul CE Oltenia.

Boza a avut întâlnire şi cu ministrul Transporturilor. Principala îngrijorare este apropierea iernii. „M-am deplasat la  ministrul Transporturilor unde am avut o întâlnire cu ministru Lucian Şova şi am stabilit un calendar de acţiuni, pregătiri pentru iarnă, pentru că ne trezim iarăşi că ninge şi dăm de problemele de care am dat în ultimii doi ani de zile”, a încheiat Boza. (A.A.)

Vizualizări: 5,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: