Sute de gorjeni și-au plătit taxele în prima zi a anului

Câteva sute de târgujieni și-au plătit taxele și impozitele la Primăria Târgu Jiu încă din prima zi lucrătoare a anului. Mariana Budulan, directorul Direcției Publice de Venituri Târgu Jiu, spune că deja s-a obișnuit cu numărul mare de plătitori de taxe din primele zile ale fiecărui an. „Suntem pregătiți să facem față ca de obicei încasărilor, pentru că în această perioadă de început de an, ianuarie - martie, de regulă majoritatea contribuabililor noștri vin și își achită impozitele și taxele pentru a beneficia de bonificația de 10%”, a spus Mariana Budulan.

Direcția de Impozite și Taxe va lucra cu tot personalul disponibil în această perioadă, toate ghișeele fiind deschise. „Vom lucra cu tot personalul Direcției Publice de Venituri, indiferent de serviciul din care face fiecare parte, astfel încât contribuabilii să nu fie nevoiți să stea mult timp la ghișee”, a mai spus directorul Budulan.

Cei care au mers la început de an să își plătească taxele sunt în general vârstnici, unii trecuți de 90 de ani. Aceștia spun că vor să își ia o grijă, ca să nu stea cu gândul la datorii. (A.A.)

Vizualizări: 244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: