Vezi cine conduce fiscul gorjean

În urma reorganizării Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Gorj prin pierderea personalităţii juridice şi transformarea în Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj s-au produs şi schimbări la nivelul personalului de conducere. Dacă în trecut existau opt posturi de conducere, acum numărul lor a ajuns la şase.

În prezent, unitatea este condusă de Marin Ciumag în calitate de şef de administraţie, Constantin Şarapatin - şef de administraţie adjunct - inspecţie fiscală, Gheorghe Grigorescu-şef administraţie adjunct - inspecţie fiscală contribuabili mijlocii (post nou înfiinţat), Gheorghe Paraschivu - trezorerier şef. Mai sunt alte două posturi de conducere neocupate deocamdată, cel mai probabil pentru că cei care şi-au depus opţiunile pe aceste funcţii nu au primit deocamdată ordinele de numire. Este vorba de funcţiile de conducere: şef administraţie adjunct-colectare contribuabili mijlocii (postul fiind ocupat în trecut de Telu Pârvulescu) şi şef administraţie adjunct (ocupat în trecut de Constantin Şarapatin).

Practic, toate posturile sunt sau vor fi ocupate prin delegare, urmând ca ulterior să fie organizat un concurs.

Conducerea DGRFP Craiova

Activitatea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice este coordonată de Direcţia Regională a Finanţelor Publice Craiova care în prezent este condusă de şase persoane. Directorul general al instituţiei este Mircea Pârvuleţu - fostul şef al direcţiei judeţene de la Dolj.  Mihai Antonescu este director executiv pe Colectare la nivel de regiune. La Inspecţia Fiscală la nivelul DGRFP Craiova se află Marin Cârnaru, singurul director executiv de la nivelul regiunii cooptat din alt judeţ, acesta fiind din Olt. Adrian Matei deţine funcţia de director executiv al unei structuri nou-înfiinţate, aceea de Servicii Interne. Director executiv al Trezoreriei pe regiunea este Maria Găman. După ce Vama a fost încorporată la nivelul Fiscului, noua structură a Direcţiei Regionale Vamale îl are ca director executiv pe Benoni Dimulescu.

Vizualizări: 264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: