Vezi cine le cântă bobocilor din Liceul de Arte!

Luna noiembrie va fi una extrem de aglomerată din punct de vedere al artiştilor prezenţi la Târgu Jiu. Asta pentru că majoritatea liceelor și colegiilor din oraş organizează Balul Bobocilor și fiecare vrea să iasă în evidenţă cu teme care mai de care mai interesante și invitați speciali.

 Startul la distracţie îl dă Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, care se laudă cu concert extraordinar susținut de cunoscuta artistă Ami și cu  un after party de neuitat în Clubul Mozart. Prețul unui bilet la concert este de 15 lei și alți 20 de lei pentru petrecerea din Mozart Club Caffe.

Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” din Târgu Jiu nu se lasă mai prejos, aşa că a organizat o mega petrecere pe 4 noiembrie. Elevii de aici se laudă cu un bal excentric și un invitat special pe măsură. Nane este artistul care se va ocupa de buna dispoziție a participanților. Evenimentul are loc la Anna Summer Events, unde elevii îi vor desemna pe Miss and Mister Boboc.

Liceul Teologic din Târgu Jiu organizează și el Balul Bobocilor pe 23 noiembrie, începând cu ora 19.00, tot la Anna Summer Events. Organizatorii anunță o seară incendiară alături de El Nino, Samurai și DJ GaGa. Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar bobocii vor avea parte și de un after party în Mozart Club Caffe. 

Vizualizări: 1,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: