Victimele incendiului de la Teleşti, trimise la Craiova

Neatenţia a băgat în spital două persoane mama şi fiica din comuna Teleşti. Ele au suferit arsuri de gradul II şi III pe 40% din suprafaţa corpului după ce locuinţa le-a fost cuprinsă de flăcări.

Nenorocirea a avut loc ieri dimineaţă. Tânăra de 19 ani  a încercat să aprindă focul în sobă cu motorină. A confundat însă sticla de motorină cu cea de benzină şi astfel a avut loc o explozie „Am alergat repede când am văzut focul, am strigat după ajutor şi am pus un vecin să sune la salvare, erau arse, nici nu le mai recunoşteai“, spune Maria Căruntu, o vecină. În casă se mai afla şi mama acesteia, ambele au fost transportate la Spitalul de Arşi din Craiova „Au suferit arsuri de gradul II şi III pe 40% din suprafaţa corpului motiv pentru care au fost transferate la Craiova“, precizează Ramona Oprea medic UPU Târgu Jiu.

Cele două provin dintr-o familie nevoiaşă. Astfel, vecinii spun că vor pune mână de la mână pentru a le ajuta să-şi renoveze locuinţa.

Pompieri au intervenit cu două autospeciale „Când au ajuns echipajele  la locul intervenţiei incendiul era deja lichidat. Au ars obiecte de îmbrăcăminte, mobilier şi tocărie din lemn. Cauza probabilă a incendiului este „folosirea de combustibil neadecvat pentru aprinderea focului în sobă“. Precizează Mihai Avramescu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: