Un tânăr s-a oprit cu maşina în gard

Un şofer din municipiul Târgu Jiu a apăsat prea mult pedala de acceleraţie fără să ţină cont de faptul că drumul era acoperită cu zăpadă şi s-a oprit în gard. Atât şoferul cât şi pasagerul din dreapta au ajuns la spital cu traumatisme uşoare. Evenimentul rutier s-a produs ieri pe raza localităţii Turcineşti.

Doi tineri se îndreptau dinspre Târgu Jiu spre satul Schela însă nu au mai ajuns la destinaţie ci la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Pe raza localităţii Turcineşti, şoferul conducea cu viteză şi într-o curbă periculoasă, tânărul a pierdut controlul volanului şi, după ce a acroşat un pom de pe marginea drumului, s-a oprit cu maşina într-un gard.

„Am crezut că s-a dărâmat casa“

Locatarii din zonă au ieşit imediat din casă după ce au auzit zgomotul provocat de impact. „Eram în casă şi am auzit o bubuitură puternică şi am ieşit din casă. Am crezut că s-a dărâmat casa dar când am ieşit la poartă am văzut maşina asta aici şi doi băieţi pe lângă ea. A venit şi salvarea şi i-a luat la spital. Dacă nu dădeau în pom şi intrau direct în gard ne trezeam cu ei peste noi în casă. Aici tot timpul merg cu viteză”, povesteşte un localnic din Turcineşti.

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

„Ne-am deplasat la faţa locului şi din primele cercetări efectuate am stabilit faptul că din cauza vitezei şi a carosabilului umed, şoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi după ce a acroşat un pom s-a oprit într-un gard de beton. Cei doi tineri care erau în maşină au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale însă starea lor nu este gravă şi am înţeles că refuză internarea”, a declarat Cristian Docian, şeful postului de poliţie Turcineşti.

Atât şoferul cât şi pasagerul au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu cu traumatisme uşoare. „Am primit doi pacienţi, victimele unui accident de circulaţie, unul dintre ei prezintă traumatisme cranio-faciale şi unul are traumatism de bazin. Starea lor este stabilă şi nu pun probleme”, susţine medicul Liliana Crăciun.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: