”Victimele” șantierelor din Târgu Jiu. A căzut în canalizarea orașului

Gurile de canal din municipiul Târgu Jiu au devenit adevărate capcane pentru cetățeni. O clipă de neatenție poate fi suficientă pentru a te alege cu răni grave. Din păcate, au simțit-o pe propria piele câțiva târgujieni care au avut ghinionul să pășească pe un capac de canal fixat necorespunzător. 

Cristina a avut nevoie de îngrijiri medicale și de multe zile de repaus, la pat, după ce aproape a căzut cu totul într-un canal. S-a întâmplat în urmă cu aproximativ 3 luni, dar spune că și acum mai resimte durere în zonele în care mușchiul piciorului a fost puternic afectat. Femeia recunoaște că din cauza stării de sănătate nu a mai sesizat autoritățile, dar regretă că nu a luat măsuri.

„Incidentul a avut loc în parcarea de peste stradă de Prefectură. Pur și simplu m-am dat jos din mașină și s-a nimerit să pun piciorul pe un capac de la un canal. Norocul meu a fost că în cădere am reușit să mă prind cu mâinile de mașină, altfel cred că riscam să intru cu totul în canal. M-am lovit foarte rău la picioare, am avut dureri groaznice și am fost nevoită să iau tratament pentru a mă vindeca. Din cauza stării în care mă aflam, nu am sesizat autorităților ce mi s-a întâmplat, deși acum îmi pare rău că nu am făcut-o. Nu îmi doresc să mai treacă și altcineva prin ce am trecut eu”, a afirmat Cristina.

Din păcate, povestea s-a repetat, și nu numai o dată. Recent, în cartierul Minerilor, din municipiul Târgu Jiu o altă persoană a căzut într-un canal. Victima, susțin cei care au fost martori la incident, s-a lovit destul de rău. Și de această dată, cetățeanul a ales să nu facă plângere către organele competente.

„Noi am fost solicitați, alături de angajații Edilitara, să securizăm o zonă în care capacul unui canal era dat la o parte. Nu avem informații, respectiv plângeri, potrivit cărora vreo persoană ar fi căzut în acel canal”, a afirmat Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu. 

Din cauza că gura de canal a rămas fără capac, proprietara locului de parcare, din imediata apropiere, a fost și ea afectată. Femeia nu a putut să își parcheze mașina, asta deși a plătit pentru un loc de parcare disponibil 24 de ore din 24. Târgujianca a confirmat faptul că și în canalul cu pricina a căzut o persoană. 

„Da, a căzut un om și a venit și Poliția. Imediat după au venit și cei de la Poliția Locală și cei de la primărie, cu scopul de a semnaliza corespunzător locul respectiv. După acest incident, eu am fost lăsată fără loc de parcare câteva zile și am fost nevoită să parchez autoturismul pe unde am apucat. Mai lipsea să mi se ridice și mașina”, a afirmat locatara de pe strada Minerilor.

Galerie foto





Vizualizări: 3,345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: