Horoscop

Valabil pe 19 iulie

Berbec: Poate vă faceţi timp şi pentru o porţie de mişcare pe un teren de sport ori la sală, la un bazin de înot, să vă dezmorţiţi. Poate-ncercați şi singuri să vă promovaţi muncă şi să vă găsiţi colaborări care să vă fie un bun suport financiar, c-aveţi nevoie de o relansare.

Taur: Se poate să vă mutaţi pentru o vreme altundeva poate pentru c-o să vă căsătoriţi ori aţi vrea să lucraţi, să faceţi rost de bani. Se poate să vi se dea acum banii pentru care aţi muncit cândva şi să nu-i cheltuiţi cu frenezie, c-or să vă trebuiască în concediu, ori ca să mai luaţi câte ceva prin casă.

Gemeni: E posibil să vă încânte cineva cu o ofertă de job şi să faceţi în aşa fel încât să găsiţi timp şi pentru aşa ceva. O să trebuiască să remediaţi nişte lucruri pe care le-aţi tratat cu superficialitate, ori n-aţi apucat să le mai faceţi c-aţi fost ocupaţi până peste cap - acum însă nu mai aveţi încotro.

Rac: Vă căută nişte posibili colaboratori să lucraţi împreună la un proiect care să v-aducă bani în plus la bugetul familiei. Apar cheltuieli pe care nu le-aveaţi în plan şi o să faceţi cumva să va-ncadrați în buget, mai scoateţi de la rezerve ca să nu fie nevoie să va-mprumutați.

Leu: Vă scoate cineva la o plimbare, un suc, o-nghețată şi o să-ncropiți poate un job particular sau o să vă descoperiţi un hobby. Sunteţi pe punctul de a-ncepe ceva nou şi care să v-aducă faima şi bani cu care să vă mai permiteţi şi alte lucruri, în afara celor obligatorii.

Fecioară: O să puteţi repara o relaţie sentimentală, să puteţi pleca liniştiţi în concediu sau să începeţi pregătirile de nuntă. O să luaţi nişte bani poate pentru că e zi de salariu sau e o infuzie la contul bancar şi o să faceţi plăti, eliminaţi orice restantă, să fiţi cu cheltuielile la zi.

Balanţă: O să ieşiţi la rampa cu ceva nou, o să vă faceţi cunoscuţi prin ceva care o să vă ducă la alt nivel pe scara socială. Se poate s-aveţi o întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de muncă şi-o s-aveţi şi voi suficiente idei cu care să-mbracati un proiect de cursă lungă.

Scorpion : Sunteţi dispuşi să treceţi peste un conflict mai vechi şi să o luaţi de la zero cu relaţia care se golise de conţinut. Păreţi pregătiţi să faceţi o schimbare radicală, să vă îmbunătăţiţi calitatea vieţii, poate alegeţi să lucraţi altceva sau o să acceptaţi o persoană cu care s-aveţi o relaţie.

Săgetător: O să aflaţi cu ce sentimente vine spre voi fiinţa de care sunteţi ataşaţi sufleteşte şi o să vedeţi încotro duce relaţia. Aţi putea pleca într-o vacanţă, să-i împliniţi cuiva o dorinţă, să vă ţineţi o promisiune pe care i-aţi făcut-o acum ceva timp şi să călătoriţi spre destinaţia aleasă.

Capricorn: E posibil să ieşiţi la cafea cu prietenii şi să organizaţi o ieşire în week-end sau o plecare în vacanţă. Se poate să rezolvaţi mai multe lucruri decât v-aţi propus şi o să fiţi mai degajaţi, o să-ncepeti ceva nou care să vă asigure un venit constant.

Vărsător: O să acceptaţi invitaţia la un eveniment monden, c-o să reactualizaţi nişte relaţii şi-o să vă faceţi altele noi. O să trebuiască să insistaţi mai mult până să luaţi o semnătură, să vă recuperaţi banii care vi se cuvin, şi în niciun caz să nu renunţaţi la avantajele voastre.

Peşti: Poate vă găsiţi cumpărător pentru locuinţa ori maşina pe care le-aţi pus în vânzare şi să luaţi altceva în loc. Sunt nişte lucruri la serviciu pe care trebuie să le puneţi la punct şi o să v-apucaţi de altceva de la 1 august - e un moment bun de afirmare.

Vizualizări: 744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: